Myys

Myshelg denna helgen. Igår sov Mimmi och Madicken här och idag blev det film och godis med familjen.
Kick-ass, grym film enligt mig, rolig, ful och bra!
Sitter nu och snackar med gose-marcus på skype och är helt slut. Har ont i magen av medicinen och för mycket godis också...
Imorgon blir det hockeymatch och sedan släktkalas för Ian. Och plugg...
Ha det bra, pussss!



Jag gråter bara i regnet

Efter jag kommit hem och bara tittat på alla läxböcker deckade jag i sängen och vaknade efter 2 timmar, så inget fick jag gjort igår... Men nu sitter jag här och gör so och matte så mycket jag orkar. Var inne med skolan på gymnasiemässan idag och jag är 90 % bestämd på vart jag vill gå nu, skönt men ibland kommer ångesten, vill jag verkligen flytta hemifrån?.
Sedan var det en lektion och ishall innan jag slutade. Ridit och longerat Chico och nu sitter jag soma sagt med läxorna.
Hade tänkt färga håret ikväll men vet inte om jag vill det eller inte..? Svårt val xdxd


Piller


Mot skolan


Halli hallå!

Idag har jag varit inne med bästa victoria på gymnasiemässan. Eller vi började med en go fika innan och sedan bar det in bland montrarna. Tycker inte det var så bra eftersom inte alla i montrarna för skolarna visste så mycket egentligen, utan sa bara till en att man skulle komma på öppethus. Suck.
Jag tror jag nästan bestämt mig för vad jag ska välja, men så kommer min hemska beslutsångest in. Tur att jag har gott om tid kvar.


Go!


Besluts ångest som sagt..

I don't like mondays

Usch mår dåligt av att tänka på låten rubriken kommer ifrån...

Men iallafall, måndag igen, ny vecka med en bra start! Var i skolan till ett idag sedan var det läkarbesök. Ska få antibiotika i 10 dagar, fy. Sedan blev det lite slapp hemma med en halv film, fika och gitarr. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen och blivit varm igen efter ridturen i regnet innan. Trots detta känns det som sagt som en bra start på veckan, utan några som helst anledningar. Haha, snarare tvärtom..


Snyggt


rutiga skjotor


transparenta skjotor


Tajta jeans



mönstrade tights




och så alla underbara höstskor!

Hallå alla fans!

Här kommer en uppdatering för molly. Jag vet att jag inte uppdaterat på länge men jaa,.. så blir det ibland har ingen bra anledning egentligen.
Veckan har varit okej. Var sjuk torsdag och fredag och igår var jag med madicken, träffade även jacob, martin och simon en stund mycket trevligt! Idag har jag varit ute på en iskall ridtur och sedan gitarrspel och slapp hemma i värmen. Märkte också idag att jag missat att den nya säsongen av gossip girl börjat så har suttit späckad framför de 2 första avsnitten nu innan.
Ska visa massa snyga höstkläder snart, håll ut!
xoxo nej det kändes fel, pussspuss


Världens finaste vän Madicken Nilsson!

Icecold

Hallå!
Kom nyss hem från en iskall moppetur från onsala. Åkte till madicken efter vi slutat skolan idag och vi tog det bara lugnt, sedan träffade vi oscar och hugo och åkte hem till oscar. Hittade knappt hem i all denna dimma ska aldrig mer köra i sånt här väder! Nu ska jag nana för att gå upp tidigt och rida och ha stallmöte.
Ha det braaaa, pusss!


RSS 2.0