Levis 501

Fick tillslut min mammas gamla jeans och nu ska det bli snygga midje shorts av dom! Men jag orkar inte pimpa dom idag för jag måste packa till mollösund Vet föresten inte ens om jag ska göra så mycket med dom. I alla fall det kommer bli dålig uppdatering nu när jag är på mollösund (ja, sämre än nu!) men det kommer massa bilder och sånt efteråt.
Ha det bäst och passa på att sola, dock är det lite för varmt för mig.. Sitter i skuggan istället, kommer vara en blekfis, menmen skitsamma.
Pusspusssss









Tisdagkväll

Det blev bad både i havet och jacuzzin hos gustav och sedan film som jag och Mad knappt hann kolla på innan vi skulle åka.. Men mysig kväll iallafall. Imorgon (eller tja, idag) ska jag kanske åka till mollösund och vara där till söndag eller något, men vi får se hur det blir med det.
Gosar ner mig under täcket nu, pusspuss!


@the beach




sommartider hej hej sommartider

Har varit och jobbat i 2 timmar nu på morgonen och nu blir det bad och solning vid havet med vickan. Kan dock inte bestämma oss vart vi vill...
Ikväll ska jag och madicken till gustav och det blir nog trevligt:)
Nu ska jag skynda mig ut i solen och njuta, vet aldrig när vädret sviker en igen!
Pusspussss


solbränd

Tjo bre!
Hur skönt väder har det inte varit idag!? Jag red en stund i värmen först imorse sedan stack jag och madicken till åsa och stranden där. Träffade goa andreas och samuel och var med dom några timmar innan vi åkte hem. Brände mig på ryggen, ovanligt att jag bränner mig... eller inte.. Men iallafall, sedan nu på kvällen har jag och madciken varit hos victoria som precis kommit hem.
Nu ska jag kolla lite kläder på nelly.com ddär rean precis börjat, love!
Ha det! Puss Hanna

Sommaren är tillbaka :D

Så otroligt skönt!! Låg och stekte en stund i solen förut och sedan har jag varit hos pållen. Nu blir det grillat med familjen följt av en gossip girl kväll. Imorgon kväll kommer Victoria hem från irland och jag har planer som hon inte vet än... hehe. Ni får nog höra senare;)
Puss Hanna

hemma efter ännu en myskväll hos glaerum

Börjar bli en vana nu, haha! Dock var varken markus eller adam med idag. Nu är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig i min för mjuka säng och sova sova sova!! Åh så skönt!
Godnatt!


Midsommar

Hallå! Nu är jag tillbaka efter en kort paus som kändes väldigt bra. Har inte haft ork att skriva så blev så.. Men jag har haft två jättebra dagar med bästa madicken, markus, glaerum, midsommar och i princip allt har bara varit allmänt bra. förutom vädret. Men idag verkar det ju som att sommaren är påväg tillbaka, eller? På måndag ska det ju tydligen bli jättevarmt så då räknar jag med en tripp till åsa, ska träffa endreas som kommer hem imorgon också! Men först på tur står en ridtur med frida och felica.
See ya! Pusss




Slappedagar med mickan

Igår åkte jag till madicken vid 3-4 tiden och vi gjorde ingenting hela dagen förutom att åka och köpa godis. Oscar och victor kom till oss på kvällen en stund och kolla film. Snacka med andreas igår också, saknar killen asså! 
Åkte hem vid två idag och ska slappa hemma ikväll, myspys.
Ha det! Puss Hanna






Hemkommen

Kom nyss hem från glaerum efter en mysig filmkväll. Är väldigt irriterad på markus just nu men det går nog över snart.. Haha! Imorgon ska jag eventuellt jobba en stund men det beror på när jag vaknar. Ska också träffa madicken och kanske onsala boys, men men vi får se. Kärlek till bästa madicken iallafall och godnatt till er andra!
Puss Hanna


Myskväll

Ska åka till madicken nu innan det börjar regna. Senare blir det nog film hos glaerum. We will see..
Ha det! Pusss Hanna


Detta väder...

Jag blir galen av vädret! Sommarlov utan sol och värme funkar inte. Hoppas verkligen att det blir bättre snart annars överväger jag utlandsflytt.
Men iallafall, idag har varit en slappe dag. Först med madicken sedan själv och nu känner jag mig väldigt ensam. Sitter här i min alldeles för mjuka säng och kollar gossip girl... Har ätit middag med mormor idag så det var därför jag var tvungen att vara hemma och just idag sög det:(
Men gårdagen blev bra så åtminstonde något är ju bra. Det blev film tittande och så tillsammans med viktor, adam och markus, mycket trevligt. Rätt dålig film dock...
Menmen nu ska jag ägna all min uppmärksamhet åt serena, blair, supersnygga nate och dom andra.
Ha det bra! Puss Hanna


dessa cam bilder asså...

170611

Idag blev det en tripp till kungsmässan för att kolla lite på rean. Dock var det inte så mycket fint som jag hoppats, men fick med mig en tröja, en klänning, tights och hårband hem iallafall. Ikväll blir det middag och mys med familjen, längesedan nu!
Ha det bäst! Puss Hanna


Torsdagsmys, eller..?

Tänkte mysa till det ikväll med justin bieber och never say never, men den sög ju... Jag har ändå haft en riktig bieber-fever period men den här filmen är inte bra. Lite gullig ibland men inte ens se värd. *sucksuck*
Posetivt nu då: hittade årets första smultron förut och fotade lite. Dock gillar jag inte smultron så det kanske inte var så poetivt iallafall...


oredigerad

Just nu:

Hårinpackning och film. Sommarlov in my heart!




Day & night

Har inte skrivit om dom två senaste dagarna som varit awesome, så tänkte berätta lite varför dom varit så bra. Tisadags var det skola och vi hade genrep hela dagen, vi fick en paus att åka hem men det hann inte jag och nicole så vi stanna kvar i kungsbacka. Sedan var det skolavslutning på kvällen och jag trodde jag skulle dö så nervös jag va! Men det gick rätt bra och det var roligt! Kvällen var till en början dålig men sen drog jag, madicken, sarah, linn och frida hem till frida och myste. Träffa även oscar, petter och några en kortis.
Igår började vi dansträna vid fyra. Hade en paus med mat och fix och sedan stack vi bort till torget där schools out hålls. Det tog längre tid än väntat innan det vara vi och jag var super taggad. Och som jag skrev förut, det var skit kul! Efter vi dansat stannade jag kvar där ett par timmar innan jag drog hem. Träffade massa underbara vänner som gjorde kvällen, men också ett par riktigt falska männinskor.. Lyckade dagar iallafall!


Pausa tiden, jag vill stanna i denna känslan

Allt är så otroligt bra! Att dansa idag var såklart skit nervöst men när man väl stod där, då var det så otroligt roligt. Nog det roligaste jag någonsin gjort! De senaste dagarna har varit fyllda med lycko känslor. Mina underbara vänner, sommarlov, att sjunga inför skolen och att dansa inför hela kungsbacka. Jag är så glad! Låt det vara såhär, snälla.


Skolavslutning 2011














Gaaah nervös!

Ja så är det. Redan nu är jag nervös inför de kommande dagarna. För er som missat ska jag imorgon tillsammans med 3 andra sjunga på skolavslutningen och sedan på onsdag ska vi dansa på schools out. Usch, känns inte som att detta är min grej. Önska mig lycka till.
Ska se om jag får med mig den riktiga kameran imorgon också! Kommer vara i skolan från 9-19 imorgon typ och sedan ska vi vidare till åsa för mys på stranden och det känns som en bra dag för fotografering ;) Självklart kommer bilderna upp här sedan!

Ha det bäst! Imorgon är det sommarlov!! Puss Hanna


Chacha bloggen!

Väcktes imorse av ett sms från madicken och efter en kvart var det bestämt att vi skulle till åsa. Sedan fick jag en till kvart på mig att göra mig iordning, äta frukost och packa ihop grejerna. Herre gud vad jag var snabb! HAHA. Sedan åkte vi då hela vägen dit och träffade andreas och samuel på stranden och låg där i ett par timmar innan dom skulle på match och jag skulle till dansen. Dansade och nu känns det som att det sitter rätt bra iallafall;) Och kvällen spenderades först i stallet och sedan framför tvn med gossip girl och jordgubbar. Helt enkelt en bra dag! Och det är bara 2 dagar kvar nu, så himla skönt!!! Ska gå och sova dom timmar jag missat i helgen nu.
Ha det bäst! Pusssss


taggad danstjej, elller..?

Life is good

Kom precis hem efter en mysig eftermiddag och kväll i åsa. Först låg bara jag och madicken och myste på stranden i några timmar sedan träffade vi andreas och co. också. Så sjukt goa killar! 
Imorgon har jag inget planerat och det känns rätt skönt. Ska kolla lite på gossip girl nu och sedan somna, åh perfekt!
Sweet dreams! Puss Hanna


Hejsvej i lingonskogen

Är just nu på väg hem från onsala. Sov där hos nicole och hade en riktigt trevlig kväll igår! Hade ingen blogglust och inget kul att skriva heller. Slutade skolan klockan 10, var hemma och slappa, dressyr träna och åkte hem till nicole. Idag var det planerat att dra till Åsa och chilla men det verkar som vädret kommer svika oss. Det som var så fint imorse...

Catfight

Kom precis hem och sitter nu och käkar thai mat. Om en timma bär det av till dansen, inte långt kvar till schools out, gaaah!
Go dag i skolan idag med slappa lektioner, show i aulan, genrep och catfight, haha!
Nu ska jag göra mig lite kladdkaka, onyttig dag idag... dansar bort det sen;)
Puss Hanna



Dagen köp


+ trosor till


bilden gör ingen rättvisa:(


Vad vore väl en bal på slottet

Ja så är det. Idag var det bal för niorna och jag var uppskriven som reserv att servera. Klockan ett idag ringde dom och sa att dom behövde fler, så så blev det. Och det var väl rätt okej med alla goa nior, men tycker synd om dom. Haha, vilken super duper mega tråkig bal dom fick, iallafall verkade den skit tråkig när jag var där, stackare.
Annars idag har det varit en lugn skoldag med lite shopping på rasten (bild kommer!) och sedan har jag jobbat lite efter skolan. Bara fyra skoldagar kvar nu, GLAAAAADTJEJ!!!
Hoppas ni nior får en bättre kväll nu!
Puss Hanna!


Tisdag

Idag känns det som verkligen inget har hänt, men så är det väl inte. Fick veta lite betyg och är halv nöjd. Har gått in i ett träd och inte pratat engelska då jag skulle gjort det. Jag har ridit en seg häst och nu är jag tröttare än vad jag var imorse, och då sanckar vi sjukt mega trött. Ska nog gå och lägga mig. Godnatt hanna sovgott, det här blev ett konstigt inlägg, menmen. Godnatt!


Vill ha!


summertimes

Kommer inte ha så bra uppdatering i sommar men minst ett inlägg om dagen.
Hade en trevlig dag igår. Skämde ut mig, blev röd som en kräfta, åt glass och bada.
Frida sov hos mig och imorse var vi och bada med hästarna, men frida kom aldrig i vattnet med sin höst, haha stackare!
Sedan har vi varit i kungsbacka och ätit glass och skulle säga hej då till fina isabel som ska bort hela sommaren. Men det hade varit lite bättre om isabel var där också... Nu ska vi ner till lerkil och bada. myspys!
Pusssss


Mot åsa!

Idag drar jag och madicken till åsa och chillar på stranden. Nu ska jag f*n bli bruuuun!
Pusssssss


mys vid havet

Ska snart åka ner till havet och mysa med tjejerna. Antingen blir det lerkilsbaren eller så sätter vi oss p´å klipporna, we will see.. 
Väntar på att mamma ska komma med jordgubbar till mig också, mummmmmss!


RSS 2.0