Födelsedags present

Fick 2 födelsedags presenter (nej jag fyller inte år nu) av victoria igår. Ett linne och ett armband som jag själv valt, hehe. Har inte bild på armbandet nu så visar det senare, men här är linnet, ingen bra bild på det men i alla fall, enkel och snyggt.



Plugga är mitt liv

Sant.
Känns som jag inte gör något annat på kvällarna. Och är det inte skolan så är det väl moppe eller något annat. Har just nu suttit och gjort moppe test igen, och det blir bättre och bättre.
Körde idag och var tydligen jätte duktig *stolt* En av de bästa nybörjar moppe körare han sett under de 20 (tror jag) år han jobbat med detta. En rejäl kick till självförtroendet där, alltid skönt.


Hejsan svejsan!

Värmen håller mitt humör på topp. Efter skoan åkte med victoria hem och vi satt och chilla på hennes otroligt varma altan. Sedan var det konfa, bara 1,5 veckor kvar nu, inte långt alltså. Det har gått så snabbt och det känns inte som jag varit där så mycket som jag har.
Nu ska jag sätta mig och plugga inför moppeprovet som jag ska göra på måndag, imorgon ska jag bara köra. Trafiken och moppe är inte riktigt min grej, så bäst att plugga ordentligt.
Pussss


Blow

Hittade 2 klänningar jag gillar. Lutar nog åt att jag köper den andra. Jätte söt tycker jag!

Gjorde ett test inför moppeprovet och fick 54/70, helt ok tror jag.





Kort, kort, kort...

Håret är alldeles för kort nu :( Visst, hon klippte inte SÅ mycket men det syns och eftersom jag inte hade så lång innan så är det kort nu.
Trevlig dag i alla fall. Klassen är alltid lika härlig och sedan var jag med goa emerik en stund innan och efter jag klippte mig.
Imorgon tror jag jag ska kolla efter konfirmations klänning. Alltså inte själva konfirmations grejen man har på sig utan en fin klänning att ha under. Ska nog kolla lite på internet nu ikväll också, visar senare!
Pusspusss


jag just nu, bakandes morotskaka i pyjamas

Under renovering

Jag ska fixa desigenen här men jag hinner inte nu.

Sista dag på lovet idag. Och den spenderades men farmor och farfar och sedan med bästa victoria i stallet. Vi var ute och galopperade i kvälls solen.
Planerna för veckan:
Imorgon ska jag klippa mig, behövs verkligen... Ska nog också träffa en kompis.
Onsdag är det konfa som vanligt
Torsdag ska jag köra upp för moppekökortet
Fredag, antingen tjejkväll hos victoria eller invigning av lekrils pizzeria
lördag om det är fint väder blir det nog grillning
Söndag är det dans
Inte en dag ledig, men det gör inget.
I veckan kommer även mina grejer jag beställt. :D
Pusspusss

Rörigt

Håller på med en ny design och det verkar krångla lite.
Stå ut!

Påskdagen

Slapp dag. Har gjort ingenting och sedan kom halva min släkt hit, bla Frida. Middag och sedan har vi kollat 3 avsnitt vampire diaries. Hehe älskar det! Dock är det bara 3 avsnitt kvar på säsong 2, depp...
Lite synd att släkten skulle komma hit just idag eftersom jag hade ett par kompisar som skulle grilla i smarholmen och några andra i onsala, och nu kunde jag inte träffa någon. Menmen det kommer väl fler dagar (!?)
Sov gott sen alla söta läsare!
Pusss


Sommar

27 grader, sol, ljummen vind. Sommar.
För en månad sedan var det vad jag skulle kalla vinter. Och nu ligger jag ute i solen precis som jag gör på sommaren. Så, vart tog våren vägen? Skit samma. Sommaren får mig att må bra. Tunna kläder, sena kvällar med vännerna, bad och sol. Jag älskar det! Älskar, älskar, älskar det! Sommaren 2011 kommer bli den bästa.
Men det är 3 månader kvar i skolan!! Känns som det lika gärna kunde vara sommarlov nu. Tiden går snabbt men jag orkar inte mer plugg. Solen kommer vara min livsgnista. Försvinn inte nu.


sommar som liten


Bilder från gårdagen

















fler bilder finns på min facebook

Lördag

Chill kväll! Bilder kommer imorgon.
Godnatt!


söta

Give me everything

Har haft internet strul, men nu verkar det funka.
Imorse var jag ute och leta påskägg, hehe. Har varit i stallet en stund sedan bara legat i solen på altanen i princip resten av det som gått på dagen. Varit med pappa och sjösatt båten och köpt glass bara. Dom har fått det riktigt fint nere i lerkils pizzeria. Blir nog premiär pizza nästa vecka tror jag.
Frida kommer hit vilken sekund som helst och senare också fler brudar. Kommer bli en grym kväll.
pusspusss


Kall

Skärtorsdagen - emo:s nationaldag

Gud vad jag fryser! Kom precis hem efter att ha varit ute hela dagen. Först var det shopping med Vickan. Hon köpte (försenad)födelsedags present till mig och jag köpte även en mascara och en hårinpackning själv.
Sedan var det stallet coch dressyr träning och jag tror aldrig det gått så bra som idag, skulle dock behöva en dressyr sadel...
Ladda sedan om och drog ner till lerkils viken och grilla med frida, felicia och några andra.
Hunnit med rätt mycket idag också måste jag säga. Och gud så skönt det är till skillnad från att ligga hemma en hel dag.
Imorgon är det långfredagen och jag ska hem till mina kusiner för middag, trevligtrevligt!
Ha det bäst, pussss


Filmtajm

Blev ingen grill idag utan det bli imorgon istället.
Hann rätt mycket av det jag skulle idag. Allt till och med. Duktig!
Ska ta en vända med hundarna, funderar på att ta en springtur rätt sugen på det. Sedan blir det mys i sängen med Black Swan eller ett avsnitt vampire diaries, lackande båda två...
Ha en grym kväll! Pussss

 



Ohjaaa!

Mitt väder kom tillbaka ju! Ska nog ut och lägga mig lite i solen innan jag ska ner till lerkil och grilla idag igen. Fast med några andra idag:)


Onsdag

Var är min sol?
Tja, gömd bakom molnen verkar det som... Har haft många olika planer idag, först tänkte jag gå på bio med nicole, sen mimmi, sen bleb det ingen bio alls och skulle istället in till kungsbacka för att träffa alla, men så blev det inte så heller. Ska ta tag i massa grejer jag ska göra här hemma. Funderar även på att ta en springtur senare.
Men först måste jag:
*städa mitt rum, dammråttorna flockas här inne...
*Klippa filmen till konfirmationen
*Gå med vovvarna
*Ringa och boka klipptid
*Beställa hem shortsen jag ville ha
*Påsk pynta med björkris och fjädrar åt mamma
Mycket att göra men det är skönt att bli klar med det för då har jag hela dagen ledig imorgon. Hoppas på sol då!
Pussss


bild från fredags

Jag är kass

Ja. Förlåt. Eller nej inte förlåt. Jag har inte riktigt haft tid och lust att blogga bara så det är väl inget att säga förlåt för. Har också drabbats av sånna sjuka migrän anfall och då kan jag inte kolla på en data skärm... Senaste var i lördags, men efter det har allt varit grymt.
Vädret på topp.
Humöret på topp.
Hanna på topp.

I söndags dansa vi dubbelt pass + jag och felicia vänta i en timma på bussen efteråt. Men vad ska man säga, tiden går fort när man har roligt.
Igår red jag ut med min moster och Frida (som också är min kusin) och det var väldigt mysigt. Sedan drog jag och victoria in till kba och kungsmässan och konstgräset. Träffade goa folk och var där en stund. Sov även hos victoria igår.
Idag hade vi en slapp morgon sen in till kungsbacka där vi först tog en fika jag och victoria, sedan gick vi konstgräset och träffa massa. Sen hem en snabbis för att åka vidare till smarholmen sen och grilla med ett gäng. Mycket trevligt!
Sitter just nu och luktar grill och snackar med felix, är så sjukt trött...
Zzzzzz..



Bilder från konfa lägret + veckan som gått


sötan!

Sånna här levande statyer stod överallt i kph, så sjukt läskiga.

Fridisen<333





Lyckan kommer, lyckan går

Skulle upp till läkarn och kolla min tå idag. Sluta med vad han kalla "minioperation". Bedövning genom en hemsk spruta, spännde och gjorde ont, svimma, drömde, vakna, fixade tån, ingen skola, hem och har sovit i två timmar. Jobbig morgon. Gillar verkligen inte känslan innan man svimmar... Men nu är tå bra i alla fall. Hoppas jag, för jag tänker inte åka till läkarn med den igen!
Blir ingen träning med chico heller idag...
Uppdaterar senare. Love Hanna


nyvaken & go

Good times

Mys dag idag. Red först ut med milda tillsammans med frida, frida och victoria. Sedan red jag i padocken med chico. Gick bra alltihopa. Enda dåliga var väl att det tog mig drygt 6 timmar i stallet idag. Hur kan jag vara så långsam...
Imorgon ska jag till läkarn med min äckliga tå. Hata. Får antagligen inte vara med och simma med klassen på gympan heller bara för den skit tån. Men ska inte deppa nu för jag har ett härligt lov framför mig och det bästa av allt är att jag nästan inte har något speciellt bestämt. Planerna ser just nu ut typ såhär:
*Rida ut med min moster + rida som vanlig och träna
*Shoppa sommarkläder + ridkläder
*Victoria♥
*Träffa kompisar
*Sova
Åh så skönt! En dag kvar bara.
Ska sätta mig och kolla klart på The kings speech nu som jag började på igår.

Ha det bäst! Looove



För er som missat denna underbara männinska


63 dagar kvar till sommarlov

Alltså 9 veckor varav en är lov, en är prao och massa andra små dagar vi är lediga. Med andra ord inte mycket kvar i skolan. Gud så skönt längtar ihjäl mig.
Ska snart åka till konfan, där är det bara drygt 3 veckor kvar. Skönt att det sluta regna för vi ska vara ute idag.
Imorgon har vi studiedag och jag tänkte gå på justin bieber bio. Fast nej det blir inte det i alla fall. Ska rida chico och kanske milda om jag vill. Alltid kul att rida någon annan häst :) Men jag måste ju se filmen... Får väl se hur det blir. Men nu måste jag skynda.
Hadebraaa pusssssssss


Dagens blogg blev...

En mycket snygg tjej!


Döda mig

Vi ska dansa på skolan!!! Klarar inte det, kommer göra bort mig totalt. Jag menar, jag har inte ens dansat i ett halvår. Dessutom ska vi tydligen inte bara göra det en gång utan 3 + att vi ska nog dansa på aranäs och hede också. Funderar starkt på att sluta nu. Kommer skämmas till döds. Fast det är ju kul... Kanske ska nita ihop och bara skita i om det går dåligt. Är ju som sagt nybörjare. Nej jag kommer dö.

Dagens blogg tisdag


Shorts från h&m







Vart kan man hitta denna?

Någon som vet? Måste ha, skit snygg!


dagen

Började senare och slutade tidigare idag, Mycket skönt. Har varit ute i solen med chico och hoppat tillsammans med Frida. Riktig sommarvärme när vi red, så himla skönt!
Har hittat massa fina sommar kläder. Man blir ju extra sugen på att köpa nu när vädret är så sommrigt.
Nej, nu måste jag ta tag i svenska pluggandet, prov imorgon...
Pusssssss


jag idag

Baby I was born this way


Home

Hemmmaaaaaa!
Grym helg förutom att min tå är sick och ska amputeras(eller inte riktigt kanske) och att jag hade sån sjuk migrän idag.
På fredagen träffa vi johan glans på tåget och han var väldigt tråkig och kaxig. Sedan när vi kom fram till malmö fick vi en rundvisning bakom kulisserna på stadteatern, middag på jensens buffhouse och sedan såg vi teatern "förvandlingen". Rätt så konstig teater...
Lördagen åkte vi över till danmark. Först till köpenhamn och fick lite fri tid och sedan till ett konst museum och kolla på bla picasso. Rätt kostiga grejer det också, förstår mig inte på hans tavlor. Sen åkte vi tillbaks till köpenham och åt.
Söndag, packa, åka till några nunnor, gudstjänt, migrän, burger king, tåg hem. Mådde bättre på tåget i alla fall. Annars var söndagen rätt jobbig pga migränen.

Tog tyvärr inte så mycket bilder, men har mängder med filmer däremot. Kanske kommer upp senare ;)


RSS 2.0