Idag är en riktig fml-dag.. Ni som upplevt det vet vad jag menar. Orkar inte ens berätta allt men, skola, buss och väntan är bara grunden. Och imorgon ska jag gå till bussen klockan 7, yeeeeey!
Hejdå


Sjuk

Legat i sängen i princip hela dagen med förkylning och hals ont. Men nu är det bättre och imorgon ska jag till skolan igen! Har inställd första lektion också så det blir sovmorgon, hur skönt som helst!
Pusspussss Hanna


Tisdag

Blev väldigt sugen på att börja dansa igen nu och funderar på att testa nån kurs på twisted feet, någon som dansar där och vet om det är bra?



Shorts

Igår hittade jag två par gammla jeans somjag gjorde om till shorts, kändes lite sorgligt att jag knappt kommer kunna använda dom nu men ändå.. Gillar dom ljusa mycket, dock inte dom mörka så får se om jag ens behåller dom. Men iallafall, tips till alla, leta egonom era föräldrars gamla kläder, finns nästan alltid något snyggt, eller åtminstonde nåt som kan bli skit snyggt!


Tree house










Happiness

Jag blir alltid glad av några speciella saker, och en av dom är att shoppa. Jag var bara tvungen att springa förbi och se om ponchon jag ville ha som det stod var slut fanns inne, och det gjorde den. Hur go och fin som helst!


poncho







Min favorit, tyvärr slutsåld...


Helgen

Hallå! Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till dator på nästan hela helgen.. Fredagen spenderades med victoria och vad kan vara bättre än att sova med sin underbara vän nära ett sjukt läskigt åskoväder är. Och regnovädret fortsatte ju på lördagen så då låg vi inne och kolla tv ända tills det blev uppehåll, då blev det en promenad i skogen utan stigar. Gött med fästingar, mygg, spindlar och insekter, riktigt min grej asså. Till sist iallafall blev det bio på kvällen med victoria och isabel. "Jag saknar dig" bra film dåliga skådespelare och mycket gråt. Idag hade jag massor att göra hemma med läxor och sån, är dock typ klar nu så nu blir det slapp. Har dragit på mig en jäkla förkylning nu i samtidigt som skolan börja ockå, fy...


U smile I smile

Torsdag

Lång dag idag. Först skola med skolfoto och massa annat. Sedan hade jag en timma på mig tills jag var tvungen att rida fram till clear rounden. Som förövrigt gick toppen, vissa dagar är Chico bättre än bäst! Nu är det mys i sängen med pannkaka och gossip girl, grymt avslut på en bra dag.


Skolfoto

Tog kort på bilden på fotografens datorn, därför det är så otydligt.. men iallafall: här har ni världens skönaste klass!


Tankar till norge

Imorgon är det dags för det årliga skolfotot och kan det vli annat än bra med min fina klass? eller..?
Idag blev det fika (eller ja.. thaimat) med alice, siri, olivia, victoria och sara, väldigt gott, och trevligt.
En sak som jag inte kan sluta tänka på idag är det som hänt i norge. Vi såg en film, en dokumentär, idag om det, verkliga filmklipp från innan, undertiden och efter bomben i oslo och massakern på utøya. Det är så otroligt hemskt och jag kan inte fatta att det verkligen hänt, sånt får bara hända i filmer, aldrig på riktigt.. Jag kunde inte låta bli att gråta åt detta och jag har tänkt på det mycket. För er som vill se filmen så finns den på tv4 play och är en timma lång och grymt sevärd för att iallafall försöka förstå vad som verkligen hänt. Starkt tips!


Taggad

Påväg till skolan nu och är sjukt taggad inför en lång ryska lektion först lektionen, eller inte kanske.. Hatar att åka buss på morgonen också, det gör mig bara ännu tröttare. Haha nej nu får jag rycka upp mig annars klarar jag aldrig tyskan. Tjarrå!

Väskap är guld

En vän är en som ser igenom dig och fortfarande är nöjd med vad den ser.


Missing you

Tisdag. En dag till onsdag och det innebär fika med goa efter skolan. Två dagar till torsdag, skolfoto men älskade klassen och sedan clear round på kvällen. Tre dager till fredag och ja, fredag är ju fredag vad mer behöver jag säga? :)
Underbarrt väder idag och innan solen gick ner hann jag och victoria med en go ridtur. Tänk, om bara nån månad är man inte hemma från skolan innan det blir mörkt, kommer leva med pannlampa och dunjacka, usch...



hehe vad gör man inte för bloggen..?

Måndag

Har äntligen ett schema där måndagarna inte är så jobbiga och jag slutar innan tre, känns hur skönt som helst!
Kände mig ganska så trashig idag när mina tunna tights gått sönder på två ställen och min sko också gick sönder för ett tag, haha, vilka problem man har..
Efetr skolan hade jag ett väldigt bra tränings pass med Chico som måste få upp sin kondition nu efter sommaren, känns redan i mina vader också, gött!


Bilder från sm i körning 2011
















Fotat


SM-körning

Är helt slut efter två skoldagar med bara lekar och film, hur ska detta året gå?! Men iallafall det blev filmmys med madicken igår kväll och det var precis lagom för trötta mig.. Nu är jag påväg till tjolöholm med mamma för att kolla på sm i körning, och idag är det marathonen. Kameran är med och bilder kommer upp senare! See ya!

Victoria Wong

Sitter här hemma hos Hanna, blir att mysa ikväll och sedan sova över =)
Imorgon är det skola igen, suuuger. Hade inte gjort mig något om sommarlovet hade Börjat nu!


här kommer två bilder sen början av sommaren

//Victoria =)







Fler bilder sommaren 2011









Första dagen som 9:a

Kul att se alla i igen, dock är dom gamla 9orna grymt saknade.. Men tillbaka till min goa klass som blivit ännu bättre med två nya tjejer, behövdes verkligen! Sen har vissa grejer varit ett helevete nu, hoppas det löser sig..


sommarlovet 2011

Avslutar sommarlovet med en bra film och mys i soffan! Tio månader kvar till nästa sommarlov..
Måste säga att detta sommarlovet har varit väldigt bra. Dock har vädret inte varit på topp, men jag har lärt känna nya as goa vänner och även fått en ny underbar bästavän! Har haft mysiga filmkvällar, trevliga dagar på stranden, tripp till danmark med familjen, tjänat pengar och mycket mer. Men en sak är ju säkert, nästa sommar kommer bli den bästa av alla, så bara är det. Den ska vara denna sommaren fast dubbelt så bra! Ser fram emot den, men först: Julafton och snö!
Puss Hanna









Flera bilder är lånade av bästa victoria, tack! Och internet laggar så det kommer fler sommarlovsbilder imorgon, i promise.

Jayme dee, grym tjej!



The end

Sista dagen på sommarlovet 2011. Sorgligt. Började med en sovmorgon och film tittande och nu efter en promenad med hundarna till stallet blir det ännu mer film, eller tja, gossip girl. Perfekt avuslut för uppladdnigen till 9:an. Äldst på skolan, nationella prov, gymnasieval, usch jobbibgt... Nej en dag kvar i friheten, nu ska jag inte tänka på det.
Puss Hanna!



Bästa!

Troligtsvis sista soldagen på sommarlovet spenderade jag med bästa madicken ute på havet, framför en film i sängen och ute i solstolen på altanen. Underbart! Nu vet jag inte riktigt vad som händer.. Ska nog träffa frida och victoria men jag vet inte.. Vi får se:) 
Pusspuss!


You found me

Ridning, shopping, och måndagsmys. Det var min dag. Jag lever ett helt ok liv måste jag säga. Åhhh känns så sjukt gött! Ja.. Det var allt från mig idag(igår).
Tjarrå!

Dagens köp:







fast i svart


Love


Till salu

Säljer nu min fina gitarr. Kolla annonsen här!


Ska fjäska lite bara, tjarrå!




Dagen

Haft en vääääldigt go dag idag. Vakna upp hos bästavännen är aldrig fel. Sen tjänat lite cash, solat en snabbis, var ute med båten med madicken, albin och axel, ridit och sedan filmmys med madicken och albin. Vill inte att sommarlovet ska ta slut. Men jag ska ta vara på eftermiddagarna och helgerna nu när skolan börjar, verkligen! Sola, bada och vara med mina underbara vänner. Skolan får jag koncentrera mig på när det blir höst.
Ha det bäst! Pussssss Hanna 



RSS 2.0