Favorit

Nu när jag är klar med pluggandet ska jag sätta mig framför mitt nya favoritprogram nu när vampire diaries är slut. Nämligen gossip girl, lovelovelove!


Tack scorett!


Snart över

Imorgon har jag mitt sista prov innan sommarlovet, underbart! Dock kommer jag behöva plugga en del ikväll...
Fick hem min avslutningsklänning förra veckan. Och den är förstor... Men den får funka ändå. Vi fick också veta förra veckan att vi kom med på utagningen till skolavslutningen!! Glad tjej här! Detta stärker verkligen självförtroendet. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan kommer en bild på mina nya skor jag fick från scorett.
Pusspusss!

Myspys

Ligger i sängen med nicole och har precis kollat klart på ett avsnitt gossip girl, love! Världens bästa tv program! Nu ska vi sova och ladda upp inför provet imorgon. Godnatt

Back on track

Nu är jag tillbaka!
Det var fullt upp under prao veckan, kom hem vid 8-9 tiden nästan varje dag eftersom jag skulle till stallet också. Men fick ett par skit snygga skor i alla fall och kanske sommarjobb.
Helgen var lyckad, speciellt lördagen då nicole fyllde år, grattis igen nicole!
Just nu sitter jag och nicole hemma hos mig och har pluggat so tills imorgon då det är prov, och vi är grymma. Har även gjort en fin sång med våra engelska glosor som vi har på provet på onsdag, lyckat! Vi går ju bara i skolan 3 dagar denna veckan och det är hur skönt som helst och det är 2 veckor till sommarlov!!! Nu ska vi fortsätta, ha det gött!!
Pusssssssss


Bloggpaus

Ja, det blir ett uppehåll ett par dagar skulle jag gissa på. Det är för mycket nu helt enkelt.

Shoes by scorett

Fanns inte så mycket skor på deras hemsida, men här är några i alla fall.


Zzzzzzz

Jag är helt slut. Det var helt okej på scorett, vääldigt snygga skor har dom i alla fall.. Nu ska jag snart sova för jag är som sagt sjukligt trött och jag har en hel vecka framför mig. Tänkte visa lite av skorna jag fastna för idag. Kommer ett inlägg om en stund. Håll utkik! 


 

Helgen

Ledsen för kass uppdatering men jag har inte haft tid riktigt.
I fredags var vi ju på liseberg och det var trevligt. Sedan i lördags var jag hos chico, var på bio och såg pirates of the caribbean, den var rätt bra! Sedan var jag hos victoria och sov också där. Idag skulle jag in på dans men så kom inte dansläraren... Så jag träffa albin istället. Fullspäckad men lyckad helg.
Imorgon ska jag börja praoa och göra det hela veckan, och jag börjar inte förrän 10!! Slutar dock sent.. Jag och nicole ska praoa tillsammans på scorett på freeport.


taggade inför atmosfear, eller..?



Ännu mer fint från bikbok


Taggad

ÅHH! Jag är på topp! Bäst i klassen på orienteringen idag (det var inte förväntat!) och mvg på fysik provet. Och om en stund ska jag in till liseberg och träffa en massa grymma människor och ha det bra. Fast jag blöder. I pannan. Så jag har ett plåster på pannan, snyggt...


Bikbok






Dagen

Efter filminspelning på tyskan blev det så att jag och filip stod i cafet. Skönt att slippa lite lektioner.. Har varit och ridit med frida och vickan och nu kom jag precis upp ur badet. Massa skum, ljus, hårinpackning och hög volym på musiken, toppen! Imorgon ska jag (och typ alla andra?) in till liseberg. Veronica maggio kommer ju dit! Som sagt verkar det ju som att i princip alla ska dit så det kommer nog bli skit kul. Jag går dit med Isabel, victoria, linn och sarah tror jag..? :)
Pussar


Clyde and shy ronnie


min onsdags eftermiddag


Påkörd

Det har hänt mycket och lite idag. Fotboll i skolan idag igen, rätt så träkigt eftersom det inte var så skönt väder som sist. Sedan en stund innan jag skulle hem fick jag reda på att någon blivit påkörd av ett tåg på stationen och dött... Så sävla hemskt! Antagligen var det någon som vill ta sitt liv, men jag vet inte riktigt än. Bara hört från kompisar som var där eller kommit bara en stund senare. Hemskt i alla fall..

Från gp och norrahalland just nu:


Tisdag

Jag fick panik på matteprovet idag, och nu har jag ångest över det.. suck!
Och imorgon ska jag till tandläkaren 7:30 (HALVÅTTA!!). Hoppas verkligen inte dom säger att jag ska ha tandställning eller något för det vägrar jag. Visst, tänderna blir jättefina efter men jag vill inte! :(
Lite positivt också nu, ehm.. Jaa fredag ska vi till liseberg eftersom veronica maggio kommer dit. Verkar som en hel del folk ska dit så det blir nog jätte kul. Hoppas inte vädret sviker oss bara.
Ha det braaaa! Pusssar


hahaha!


Vadå 2012?

Jag gissar att alla har sett den stora nyheten att jorden inte går under 2012, utan på lördag istället. Tycker det här är så sjukt löjligt. Säg ett klipp där han som hävdar detta berättade att han var helt säker på detta eftersom det stod i bibeln, haha! Men förhoppningsvis är det som det mesta andra i bibeln bara skitsnack och vi kan vara lugna. I alla fall ett år till... :D


Livet leker

Altt känns bara så bra nu. Och det blev ju inte sämre av att det låg ett paket kläder på sängen när jag kom hem. Dock gillade jag inte shortsen men tröjorna var jag nöjd med.




fastna inte på bild idag..


Skolavslutning klänning: check!

Känns bra att vara ute i god tid iår. Alltid så jobbigt när det helt plötsligt är samma vecka som avslutingen och man har inga kläder, fats det kanske bara är jag?
Men nu är klänning fixad i alla fall, så ska bara bestämma vad jag ska ha för skor också och jag har en hel månad på mig! Perfekt.
Hoppas verkligen det är fint väder då, jag menar nu är det ju värsta höst vädret oc jag orkar inte detta. Depremerad... Min sol måste komma tillbaks snart saknar den något fruktansvärt!


Seg

Uppe med tuppen imorse eftersom jag skulle fodra hästar osv. Så nu är jag skit seg och orkar ingenting. Om en stund ska vi på kalas hos min kusin som fyller 12, grattis!
Det blir ingen dans idag heller, så nu har jag en liten stund att ta det lugnt på.
Igår var vi ju ute och åt och det var super gott. Sedan åkte jag hem till olgasson och skulle se på film med han, albin och victoria. Men.. dom hade glömt snacka med victoria, men det blev en rätt bra kväll ändå. Kom hem vi strax efter 11 och fastna vid tv:n efetrsom sverige ledde i melodifestivalen för en gångs skull. Men det sluta ju inte så bra såklart. Lite förvånad att det ens gick så bra för honom meed den låten, men han har ju sitt utseende och med det går han nog långt!


grattis lillebror!

11 år idag, grattis!
haft en väldigt lugn dag idag. Var uppe tidigt och åt frukost med familjen. Sedan gick jag och la mkig igen och sov till 12. Klipp gräsmattan och tjänat lite pengar, och dom andra 3 timmarna vet jag inte vad jag har gjort, haha!
Ikväll ska vi ut och äta, väldigt mysigt. Jag äter nästa aldrig tillsammans med min familj eftersom jag oftast är hemma senast av alla och då har dom redan ätit.
Igår kväll blev det faktiskt invigning av lerkils pizzeria med en äcklig dyr pizza... Men kvällen räddades av goa kompisar och mys med filtar! :)


fredag den 13:e

Bra dag idag förutom störtskuren jag fick över mig. Men det är också det ändå dåliga som hänt fast det är fredag den trettonde, men men dagen är inte slut...
Väntar just nu på att Vcitoria ska ringa så vi kan bestämma vad vi vill göra ikväll. Jag är så sjukt sugen på en pizza och hade gärna åkt ner till lerkils pizzeria och ätit men så blir det troligtsvis inte, haha.


Chacha bloggen

Mår lite halv bra just nu med förkylning, magont och ett fysikprov att plugga till. Har tänkt gå och lägga mig riktigt tidigt idag, skulle behöva det.
Det är kaos här hemma just nu för att det ska komma nån och slipa våra golv imorgon, så allt ska bort från vardagsrum och kök och däremellan.
Såg förut att det ska börja regna imorgon, hoppas verkligen det är fel. Jag vill ha sol, värme och sommar. Och sommarlov... Men, det är faktiskt bara 14 skoldagar kvar för mig nu, så skönt!


Onsdag

Det sommarregnar. Och jag gillar det. I alla fall när det inte öser ner...
I alla fall, fick både hämtat mitt körkort idag och köpt födelsedags present till min lillebror som fyller år på lördag.
Kollade också runt efter skolavslutnings klänning, väljer mellan 3 olika just nu, men det är ju 5 veckor kvar än så länge :)


To die for

Försöker övertala mamma att ge hennes levis jeans som inte passar henne till mig så att jag kan göra ett par snygga shorts av dom, men det går inte så bra just nu, wish me luck.
Kenzas är ju så snygga!




Home is wherever I'm with you

Kom hem för en stund sedan. Blev lite konstig dag idag så jag kunde ta bussen hem kvart i ett, hur skönt som helst. Har varit i stallet och fixat allt och ska bara rida senare ikväll när det inte är lika varmt. Nu ska jag nog hem till victoria och sedan kanske åka in till kungsbacka och träffa albin.


förlåt victoria, men tyckte den var så charmig!


Sommar

Nu verkar det ha fixat sig så att inläggen kommer upp! :) Är på väg till skolan just nu. Kommer nog bli en grym dag idag för det ska bli nästan 25 grader och vi ska kolla fotboll hela dagen. Nu när blogg.se funkar igen ska jag se till att ladda upp bilderna från konfirmationen, hinner nog det ikväll:) Håll utkik! Pussss

streta emot

blogg.se vill ju inte funka. Kul att blogga när inläggen ändå inte kommer upp...
Väntar också på mina grejer från hm som skulle kommit vecka 17, nu står det att de kommer tidigast vecka 20 istället, kul!
Men dagen iallafall. Skola som vanligt, hett väder och huvudvärk.
Hittade en skit fin klänning på idag också, men den fanns inte inne i rätt storlek, hoppas dom får in fler!
Inte mycket mer att säga, en bild på klänningen i alla fall.


kär


Eric Amarillo

Om jag lyssnar mer än du pratar,
inte talar om mig själv
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag
Spelar sweet home Alabama,
på en lägereldsgitarr
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod
Om jag är en alfaman i sängen,
men aldrig bråkar

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.


RSS 2.0