Tivoli

Måste säga att tivolit här var bättre än väntat. Mysigt men ändå med kul grejer att åka, grejer som var bättre än dom på liseberg, gött äre! Nu är jag slut. Ska sova och ladda upp inför shopping imorgon. Förhoppningsvis.
Godnatt!






Amagerstrand

Hejhej!
Är precis "hemkommen" från amagerstrand där vi faktiskt hann både sola och bada innan solen gick i moln. Också drakflygning hann vi med, dock höll man på att flyga iväg...
Nu ska vi iväg och äta, gå på något museum och sedan blir det tivoli ikväll.
See ya! Pussss

Hej fra Danmark

Vi har wi-fi här i vår lägenhet, som btw är jätte fin och mysig med världens goaste balkong/uterum, iallafall så kommer jag ju kunna uppdatera och så nu då. Efter en god lunch och ett dopp i havet så kom vi till köpenhamn. Packade upp lite och gjorde oss iordning sen drog vi ut och kollade runt lite och självklart slutade det med att vi vandra på ströget. Hittade massor bara genom att kolla in i affärerna men det blev ingen shopping idag, det tar vi  en annan dag;)
Ha det bra i solen, njut!
Pussssss

On my way

Tjoooooo!
Sitter nu i bilen på väg till köpenhamn. Har laddat med glass, tidning och en ny säsong gossip girl, lovley. Kommer inte ha något internet i danmark tror jag så detta blir sista inlägget. Ser fram emot shopping, tivoli, sol och mat nu! Pussss


Misslyckat

Haha, jag har blivit väldigt seg märkte jag idag. Har inte ridit, inte hämtat laddaren, inte hämtat mina simfötter. Det ända jag gjort som jag skulle är att jag packat. Herregud... Men det funkar ändå. Har spenderat en del av kvällen nu med att kolla vad jag ska välja för gymnasie osv. just nu står det mellan natur-estet på lindälv eller natur-samhäll på aranäs, vill gå i kungsbacka.. :) Vi får se, det blir säkert bra, har ju ett halvår till på mig att fundera. Gött äre!
Åker tidigt imorgon bitti, Köpenhamn here I come!
Pusspusssssss




260711

Idag är det massa saker som behöver göra. Packa, hämta min simfötter hos madicken, hämta min laddare hos glaerum, klippa gräset, rida... Ska försöka hinna allt men det finns lite svaga punkter bland detta.
Och sen hjälper det inte att jag fastnat vid gitarren redan... Bäst att börja göra nåt med än gång.
Ha det! Pusssssss


Hallå världen!

det blev en sommarpaus men nu är jag tillbaka, eller, kanske inte. För imorgon åker jag till köpenhamn och sedan till skagen. är dock hemma måndag kväll så då kommer ett inlägg, kanske under tiden också om vi har internet där vi bor.
inget och allt har hänt och jag orkar inte berätta något, gött äre! Däremot kan jag lova att det kommer bilder både från köpenhamn och skagen sedan! Om typ, eh, 2 veckor.
Känns hemskt att det bara är 2 veckor kvar på sommarlovet när jag kommer hem sen, har massor jag vill göra. Liseberg har jag inte varit på än. Vill bada och sola för det har man ju knappt kunnat göra nu. Jag vill åka till stockholm ett par dagar. Och jag vill träffa alla kompisar som jag inte träffat på hela lovet än så länge. Mycket att hinna på 2 veckor, ska nog göra en lista så jag kommer ihåg vad jag vill.
Men jaja, ha det underbart allihopa!
Puss Hannaaaaaaaaa


Lättad

Nu behöver jag inte oroa mig för valet av gymnasium. Det blir hogwarats. 100 % säker. Gött.
Btw, filmen var as braaaaa!
Godnatt!


Harry P

Halloj!
Ikväll kl 00.01 är det äntligen dags för premiären av harry potter. Innan det blir det nog lite chill hemma hos mig eller victoria, vi får se.
Längesen jag blogga nu.. Men jag har haft toppen dagar med sol och bad. I söndags fyllde sarah år så då var vi hos henne. Väldigt trevligt ;) Annars har det inte hänt så mycket.
Nu ska jag fixa mig sen drar jag upp till victoria en stund så får vi se vart det leder.
Ha det bäst! Pusssss


Svensksommar

För en gångs skull har jag varit glad över regn vädret. Igår satt jag och madicken ute under markisen och bara prata och hade det allmänt mysigt. Sedan på kvällen kom Glaerum och samuel hit och kollade film och gosade med mina bästa hundar.
Idag när det var strålande sol var jag tvungen att jobba. Först i särö sen i gotskär och sen skulle jag rida aså det blev ingen tid över.. Får hoppas det kommer mer sol snart.
Klippte mina levis shorts rätt förut och tror jag är nöjd nu, så då är det bara pimp kvar, om jag ens vill ha det? Dom är ju snygga som dom är också... Eller så bleker jag dom lite? Vi får se, använder dom som dom är så länge. Kan lägga upp bild så kan ni säga vad ni tycker!
Pusspuss Hanna


Trodde aldrig jag skulle köpa en långklänning, men men, här är min fina klänning köpt i mollösund.


Jag blir gaaaaalen!

Över 5 timmar i stallet och sedan en eftermiddag hos madicken med mys och snorkling, det var ju helt okej iallfall även fall det inte gick snabbt i stallet idag, men nu!? Har suttit i 3 timmar för att få ihop en snygg fotobok och vad händer när man ska beställa den? Jo då funkar det inte så det är bara att slänga den i sjön och börja om en annan dag. *****!
Godnatt!

Vänskap är guld

Haft en toppen dag idag verkligen! Började med att hämta moppen och lite annat med mamma, sedan fika och lite shopping med frida. Efter det drog jag, Frida och Madicken till smarholmen för sol, bad och simning, hur skönt som helst. Och kvällen spenderades hos bästa glaerum med titanic och mys! Kan man annat än älska sitt liv sånna här dagar?
Pusspusssss Hanna


Skrutten<3






Tänkande

Kom hem från mollösund imorse och har sedan varit med mamma en stund och nu på kvällen med madicken, glaerum och adam. Inte så mycket mer att säga om det.. Ska se om jag kan få några bilder från mollösund av victoria.
Idag har jag tänkt något otroligt mycket. På saker som händer i mitt liv just nu och många tankar till felicia och hennes familj som mist sin pappa idag. Det är så otroligt hemskt när någon går bort och även om jag inte kände hennes pappa så blir det väldigt speciellt eftersom Felicia är en så bra vän till mig och jag är verkligen ledsen. Men dom är starka. Dom klarar detta och jag kommer finnas där för dom om dom behöver det.

När en blomma bryts av i sin vackraste blom
då blir marken så trist och fruktansvärt tom.
men kanske ändå att någonstanns finns
en äng eller undangömd skreva
dit blommor som brutits för tidigt får komma
och fortsätta växa dofta och leva


RSS 2.0