Hockeykillar...

Blev en mysig plugg eftermiddag hos älsklingen och nu är jag dö trött. Sitter nu och snackar med sollin som håller mig vaken med sin dåliga skämt, får nog räcka snart, vill sova...
Godnatt från mig! Pussss


Onsdag

Fortsätter på det bra humöret även idag. Rider ju inte på onsdag och idag hade jag inte heller något annat planerat, så jag åker nog hem till "sjuke" madick och myser.
Pussssaar Hanna


I am titanium

Jag mår så himla bra just nu. Allt bara flyter på. Har klippt av håret idag också och ändå känns det bra, hehe.
Idag när jag åkte till skolan lyssnade jag på just "titanium" och jag brukar inte vara sån, men jag ryste, älskar den låten. Passar bra till mitt humör nu också.
Idag har jag ju då varit och klippt mig efter skolan och gott käk med nicole. Sedan direkt till stallet, med en liten pinsam incident på bussen, och en go uteritt med victoria och hennes mamma. Och nu är det tv-soffan som gäller, idol först och nu nån blandning av house och leagally blonde kan inte bestämma mig vad jag vill se (ni vet ju om min beslutsångest?)
Livet leker
Puusss

good feeling

Spenderat halva dagen i sängen och andra halvan hos madicken. Mys vid stranden och sedan film i soffan. Och jag har en ny favorit film, Moulin rouge var den bästra filmen jag sett! Hört om den innan men inte tyckt den verkat så bra, men jag hade fel. Stort tips till er som inte sett den.
Har fortfarande inte fått till det med bilder och hur kul är det att blogga då? Inte särsklit kul! Men håll ut det kommer. ;)
Pusssssaar

Löööööördag!

Tjabba tjena!
Nyduschad och go dansar jag runt hemma och firar lördag, wiiiiee!
Igår var jag med Victoria och träffade lite kompisar på kvällen bara, iskalla somna vi sedan gott och vakna till en stårlade sol och god frukost. Nu har vi varit ute och ridit i det sköna vädret.
Ikväll ska jag eventulellt hem till issapissa men har inget bestämt än.
Nu ska jag fortsätta dansa, här har ni musiken--> haaaaannnaaaa.
Och just det, har inte fått det att funka med bilder på sista tiden nu, ska försöka fixa det, ni för nöja er men text så länge.
Pusssss Hannniiiiiiii

Äntligen!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått en fullt fungerande dator från skolan, två veckor efter alla andra skolor i kungsbacka, men för oss på varlaskolan duger bara det bästa och det väntar vi gärna på (hör ironin).
Kom hem från stallet för bara en stund sedan oc nu sitter jag och äter middag och gör upp planer för helgen. Blir nog en tripp till särö och träffa folk jag inte träffat på typ 5 år... Eller så blir det onsala, vet inte riktigt än, men det här är första helgen på länge då jag inte har något planerat och det är så sjukt skönt! Och mitt humör är på topp också så livet äger rent ut sagt!
Ha det underbart, pussss Hanna


Hat-dag

Idag är en dag då allting bara är åt helvete. Äckligt väder, halvlockigt hår, varm, kvav, knökad busstur till skolan, jobbiga lektioner och när äntligen våra skoldatorer kommer så laggar min såklart och min favvohund har opererats för cancer..
Men operationen gick bra och lite mer positivt fanns underd dagen också. Min klass är den bästa som finns och den gör skolan rolig! Sen träffa jag fina molly idag och fika och det var jätte mysigt! Detta är bara andra gången jag träffa henne "i verkligeheten" och ändå är hon en av dom vänner jag kan prata med allt om.
Men nu ska jag sova och vakna till en BRA dag imorgon, förhoppningsvis..
Godnatt!


Beslutsångest

Ett av mina stora problem är beslutsångesten jag har. Tycker det är jätte jobbigt att välja mellan saker. Dock gillar jag att bestämma men när det kommer til val jag gör för bara mig själv så är det jobbigt. Det kan vara allt från gymnasieval till val vad jag ska äta till frukost eller köpa för tröja. Just nu är valet om jag ska ha blogg eller inte och jag kan inte bestämma mig. Men jag gör ett försök till så får vi se om jag har lusten kvar eller inte.

 

tjo bre!

Haft en grym helg. Slapp fredag med filmmys och sedan födelsedags firande för älskade julia igår! Nu väntar en tuff vecka i skolan och sedan en till helg som kommer bli awesome. Men som sagt först 5 dagar i skolan, har enormt mycket läxor, ska sätta igång lite med dom nu tänkte jag, yeeey..!
Tjarrå!



Gråter


forever alone friday

Ja precis så. Här sitter jag med min dator en fredagskväll. Men ärligt talat så orkar jag inget annat. Hade eventuellt tänkt åka till kullavik med isabel men bara tanken gjorde mig trött. J*vla skolhelvete!
Får så extremt mycket läxor av mina lärare, klarar knappt av det. Men gårdagen var helt okej ändå, förutom att jag var tvungen att gå till bussen 7 så var det kul att vara med på en rättegång. Vi kolla på en om misshandel och det är sjukt vad människor som säger att dom älskar varandra faktiskt gör mot varandra..
Tänk på varandra, och var snälla
Pusspuss Hannaaaaaaaaa


RSS 2.0