YEEEES

Imorgon flyttar vi hästarna. Ska bli jättekul eftersom då står jag i samma stall som victoria, frida och felicia, toppen!
Hittade grejer till fille idag, och även lite smått till mig. Sedan konfa och mys. Imorgon ska polisen komma till våran klass och jag ska förbereda 3 frågor om ungdomsbrott till då, ingenaning vad jag ska skriva för frågor... Ska sätta mig och fundera nu.
Ha det braaaaaa, pussss


God Morgon!

Idag är det skola, jobba kvar i bilden efter skolan och sen konfa. Så är inte hemma förrän 8 ikväll. Måste hinna köpa något till felicia idag också... Jaja måste skynda mig nu.
Pusspussssss


Tips

Hårinpackningen jag använder är super bra! Jag plattar mitt hår nästan varje dag och har inte klippt mig på ett halvår typ så mitt hår är rätt slitet. Men efter jag använd denna inpackning blir det mycket bättre. Jag använder den 1-2 gånger i veckan och den behöver bara sitta i 5 minuter. Använder även schampot och balsamet som tillhör denna serie från wella och tycker det är jättebra.


Price tag

Var hemma tidigt från stallet idag efetrsom jag var snabb ner dit efter skolan. Vädigt skönt att ha gott om tid hemma på kvällen. Har tagit ett bad och ätit middag. Nu ska jag sätta mig och njuta framför tv:n efetrsom jag inte behöver plugga till något prov. Väldigt skön känsla. Ännu skönare är att sommar är påväg. Längtar enormt efter värme och jordgubbar!

 


komplex

Många jag känner klagar på sin näsa, och likaså jag. Men egentligen är det nog mest man själv som tänker på det. Eftersom ingen är helt nöjd så är det lika för alla. Jag har väldigt krokig näsa. Haha, de ni! Kolla på bilden här bara. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket. Det är ju inte så att jag går och tänker "shit min näsa är så krokig alla kommer tycka den är jätteful" utan bara att jag lägger märke till det i spegeln och på bilder.


06.56

Jag är så nervös för kemi provet, önska mig lycka till idag!


Fööööörlååååt!

Men det är så mycket. Försov mig imorse och tog en senare buss till skolan, rätt skönt. Sedan go skoldag med hemkunskap och idrott ute i solen! Sedan missa bussen hem så fick ta en senare då också, Frida hängde med mig hem och sedan ner till stallet en snabbis inna jag skulle hem och råplugga kemi. Åh så jobbigt det är... Bara att kämpa hanna! Efter provet imorgon är det inte så mycket läxor och sånt. Än så länge i alla fall. Man vet ju aldrig med magnus. Nu måste jag fortsätta plugga, lovar att uppdatera bättre!
Pussssss


Klänningar











Dans

Idag är det dans och jag känner verkligen inte för det idag. Var nere och hoppa lite med Chico förut och det gick jättebra. Skulle behöva vara hemma och sova och plugga idag men så blir det inte. Fast plugga måste jag göra, får hämta boken och göra det nu. Har kemiprov på tisdag och kemi är ett av mina värsta ämnen...


lockar


Tip pepe

Lockade mitt hår idag för första gången på länge, och måste säga att det blev rätt bra. Håret börjar äntligen bli långt nu :D
Mysig dag också. Sol och trevlig middag med familjen. Fast jag åt i princip ingenting eftersom jag inte var hungrig. Men det var bra i alla fall. Efter middagen åkte vi till coop (som var med på earth hour?!) och köpte glass. Köpte även ett par nya stövlar att ha i stallet. Båda mina andra har gått sönder...

 




Vååår!

Gud vilket skönt väder. Ska ut på en tur med de två bästa, Chico och Victoria. Ikväll ska jag ut och äta med familjen. Min lillebror väckte mig tidigt imorse för att göra frukost till mamma och pappa eftersom dom fyller år (mamma igår pappa idag). Efter det har jag städat mitt rum jättefint *duktig* Måste ksynda mig nu Victoria är nog redan i stallet.
Hadepussss


längtar

Nu har jag vaknat!


Moppekurs

Hela dagen har jag varit på moppekurs. Eller mellan 8 och 17 i alla fall. Skit trött nu. Men det var bra. Skönt att man blir klöar med teorin på en dag. Kände ingen när jag kom dit, men det gjorde inget.
Måste tipsa att om ni ska ta moppe körkort, gör det hos körkortsvspeciallisten! Bäst pris av dom körskolor som finns i kungsbacka + grym ledare eller lärare eller vad man säger.
Pappa kommer hem snart tror jag och då ska vi nog ha lite mys här hemma eftersom mamma fyller år idag. 
Har tänkt på att det är väldigt många som fyller år just idag 25 mars... ganska konstigt... ;)


Våfflor

Står och steker våfflor till middag. Våffel järnet var sönder märkte jag när jag gjort smeten så steker dom istället. Blir som pannkakor fast godare! Är inte sur längre heller, väldigt skönt. Oj nu brändes den, f**n, skriver snart!
Pussssssss

Kan det inte bara rulla på?

Varför kan inte allt bara funka? Inte på bra humör nu. Ska gå ner till stallet och inte tänka på nåt, visst det är inte så jobbigt, men tillräckligt för att jag ska bli på dåligt humör. Imorgon fyller mamma år och jag ska på moppekurs hela dagen, mellan 8-17... Jobbigt.
Ryck upp dig nu Hanna!
hejdå


Atmosfear

Den nya grejen på liseberg. Ser inte ut som den varken är så hög eller snabb här, men troligtsvis kommer jag vara hur rädd som helst när jag väl åker den.


Åh vilka efterblivna vänner jag har

Kort skoldag idag, sedan tillbringa jag 1 timma i skolan och vänta på victoria. Men Isabel och Fredrik dök upp och gjorde mig sällskap. Senare åkte vi till ett klätterväggs hus och klättra på väggar som var nästan 15 meter. Vi var grymmmmmmmma!


Glad

det mesta av dagen i alla fall. Bra skoladag och härlig uteritt med bästavän.
Men måste säga, vilken liten håla kungsbacka är. Snacka om att alla känner alla osv. Detta suger. Nej nu ska jag inte deppa bort mitt humör ;)
Bilder från idag och igår.








God Morgon

Idag är det tisdag och jag är på jättebra humör! Fast jag hade jobbiga drömmar inatt och vakna flera gånger känner jag mig pigg och så nu. Fast ändå blev det bara jeans och myströja idag som outfit, kände för det ;) Därför blir det inte heller någon bild på outfiten.
Hadepusss


Chico♥


21 Mars

Började dagen med att försova mig 45 min. Bestämde kläder snabbt, slarv platta håret och sminka mig, snodde sedan min brors färdiga macka och slängde i mig den. Sen skulle jag morgonfodra alla hästar. Men jag hann faktiskt till den vanliga bussen, så sjukt snabb var jag! Vanlig skoldag idag med lång rast. Köpte födelsedagspresent till både mamma och pappa idag så nu är det klar. Bara det att jag inte orkade ta med det hem idag så det ligger i skolan...
Efter skolan var jag med emerik, som följde med mig till synundersökningen (som gick super) sen gjorde vi inte så mycket. Satt och snacka bara typ, innan han skulle repa med sitt band, då åkte jag hem och gjorde scones (a) Nu kollar jag top model, borde plugga men detta är bättre...


goa emerik!

Scones

Står och gör scones nu till middag. Måste vara ett skånskt ord "scones"... I alla fall ser dom jättefina ut och jag håller på att svälta ihjäl. Berättar om dagen senare.


Ny moppe på g


skor från scorett






just nu


Solsidan

Solsidan och ett glas varm choklad. Sista avsnittet, sorgligt...


söt/sorgligt

Hittade denna video förut och tycker den är så söt! Hunden väntar på att sin hundkompis, som är skadat/utslagen eftersom tsunamin varit där, men den första hunden bara sitter där vid sidan av kompisen och väntar och vaktar kompisen tills den vaknar. Där har vi en äkta vän!


Crash

Fick klagomål på min uppdatering men jag hinner och orkar inte alltid. Jag bloggar när jag känner för det, men kan i för sig göra ett försök nu i veckan. Prommmmmise!


Hur många lingon finns det i världen

Rätt bra film, om man vill se en lättsam och rolig film är den perfekt. Haha fast både jag och victoria satt och lipa ett tag. Värd att se i alla fall!


RSS 2.0