Hårtips

Tips för att få glansigt hår:


Ta olivolja i det "långa håret", alltså inte i hårbotten. Låt det sitta några minuter och schamponera och ta balsam som vanligt efter. Funkar jättebra. Gjorde detta regelbundet för ett tag sedan men glömde av det sen, dags att börja igen nu när jag kom på det.




Chico Sincero♥

Älsklingen var hur duktig som helst idag. Red igenom La:1 hur lätt som helst, fast han inte gått i form på en vecka. Bästa Chico.
Sitter nu och väntar på dubbel avsnitt top model. Imorgon blir det skola, har nog en del att ta igen...
Pusssss Hanna


Måndag

Sitter hemma och hostar. Imorgon ska jag till skolan. Har massa att jobba ikapp, ska jobba lite matte nu. Jag har matte prov denna veckan också, på tisdag eller onsdag tror jag.
Ska ner och rida sedan., träna lite dressyr och rida igenom programmen till på söndag. Ska rida Lb:1 och La:1, lb:n kommer nog gå rätt bra men inte la:n... Men det är väl bara att försöka i alla fall. Det suger att jag skulle vara sjuk precis innan tävlingen efetrsom jag inte ens har en vecka på mig nu att träna. Förra veckan gick han bara 4 dagar och skrittade dessutom mest och jag red ingenting förra veckan. Det får går som det går, ska träna för Carina på fredag så det blir nog bra.
Ska hämta en glass och matteboken nu.
Hadepussss


vixy jordan

Sitter och snackar med vixy på skype. Eller ja, hon spelar gitarr och sjunger för mig... Kan i för sig knappt prata själv. Men ingen feber och mår rätt bra annars, kanske skola imorgon, får se. Hostar rätt mycket och kan som sagt inte snacka. Nej jag spelar inte in dig victoria, fast det kanske jag borde så alla får höra ditt äkta jag.

På bättrings vägen

Känner mig mycket bättre idag. Eller kanske inte mycket men jag känner mig i alla fall bättre. Hade inte lika mycket feber längre när jag kolla förut idag, så jag är nog på bättrings vägen :D
Detta gör att jag blir rätt utråkad av att vara hemma hela dagen. Idag sluta det med att det blev en liten "photoshoot"...
















Outfit


Enkel och snygg


Svar på kommentar

Jag laddar ner vampire diaries från piratebay, får inte med någon svensk text då men Jag tycker inte alls det är svårt att förstå ändå. Bra engelska träning dessutom! ;)

Tycker det är synd att dom ligger så efter i sverige med vampire diaries på tv, vad är dom på för avsnitt? 8? 10 avsnitt efter...

Sorry...

Jag vet att jag inte skrivit på länge, men jag mår skit... Var hos doktorn imorse men det var något virus jag hade så det var inte något att göra åt det. Bara att vila. Därför har jag legat och kollat på film senaste timmarna. Spiderman och Det regnar köttbullar, bra båda 2. Har alltid gillat spiderman och gör det fortfarande. Väntar nu på att Vampire diaries avsnitt 16 ska ladda klart så jag kan se det, love!!! Kollar lite top model 12 så länge :)
Krya på mig,
Pussss Hanna


Halv åtta hos mig

Sitter och kollar på halv åtta hos mig. Var ute en stund med hundarna förut och jag känner mig faktiskt lite bättre. Hittade en sida med snygga ringar för låga priser förut, kimstore! Kika in där!
Nu ska jag ägna mig åt tv:n,
Hadepusssss

sjuk...

Fortfarande sjuk. Hade feber och allt idag också. Så sjukt jobbigt, måste vara frisk imorgon. Har inte kunnat sova heller :( Ska sätta på mean girls nu, bästa filmen.
Hadepussss


gammal bild


Ovana

Har en rätt kostig ovana. Eller vana vet inte skillnaden riktigt. I alla fall. När jag ligger i en säng och ska sova klarar jag inte av att någon del av mig ligger utanför kanten på sängen. Inte heller täcket ska vara utanför. Jag har aldrig fattat varför det är så, men om jag har täcket/kroppen utanför får jag en blandad känsla av rädsla och panik. Väldigt jobbigt...

JAAAA!

Fick in pengarna på ryttarkontot och hann anmäla mig innan tiden gick ut(om 1 och en halv timma). Fast nu blev jag nervös istället. Inte tävlat mycket dressyr innan och är inte särskilt bra på att lära mig programmen. Dessutom ska jag rida L:a som jag aldrig gjort innan. Lycka till Hanna...


Bli frisk!

Måste bli frisk till på torsdag. Febern har inte gått ner än så morgondagens planer blir det inget med...

hosthost

Feber, ont i huvudet, ont i halsen och hosta. Usch... Ska sätta på en film nu och bara ta det lugnt och bli frisk till imorgon. The last sång tänkte jag se, hört att den ska vara bra. Uppdaterar senare.
Hadepusssssssss

Veckan


Sjuk

Gick hem från skolan innan sista lektionen eftersom jag mådde dåligt. Och det har blivit sämre nu.Har ju bara bra grejer framför mig i veckan, varför just nu?! Och sen kommer jag antagligtsvis inte hinna anmäla mig till tävlingen jag tänkt med chico eftersom pappa glömde sätta in pengar på mitt ryttarkonto... *suck* Ska äta lite halstabletter nu, krya på mig.
pusssssssss 


Söndag

Usch. Sista dagen på lovet. Red imorse, sen in till dansen, sjukt kul men pinsamt att jag är så dålig haha.. Har gjort ett par armband och 2 örhängen precis. Klippte sönder många av mina halsband härom dagen, eftersom jag aldrig använder dom, och gör armband av pärlorna istället. Blir rätt bra faktiskt. Även örhängena är gjorda av kedjor från armband.




















tv kväll

Bytte program och kvällen blev genast bättre. Cirkus Möller med klittaholm och sean banan, kan knappt bli bättre.





saturday

Sitter ensam och kollar på melodifestivalen, haha, nä men väntar på att eric saade ska sjunga, Nu kommer han!!! Snygg och sånt...
Har inte gjort något speciellt idag, gjort några armband, varit i stallet och varit på kalas hos min kusin. Imorgon blir det dans igen. Har inte varit på blogg humör idag och är det fortfarande inte. Ska ägna mig åt eric nu, pusspuss

öde

Hatar att gå hem från bussen här. Mörkt, kallt och långt. Men kom hem levande som tur var. Fick också lite kvällsenergi nu så har fixat ett av armbanden jag fick hem härom dagen. Har ganska smala handleder så det var alldeles förstort, men nu efter jag tagit bort många pärlor passar det bättre:)


Cappuccino

Sitter på ett av mina favorit cafe i Göteborg, cappuccino! God mat/dricka men rätt så dyrt, men det är i för sig värt det :)

Göteborg

Gymmat och ridit. Nu blir det fika på stan med några vänner. Kom på förut att jag inte gjort syntestet än som jag tänkt göra igår egentligen... Jaja det löser sig.


Hadepusssss

Fredag

Åhh, vi är klara men bussen går inte förrän om 25 minuter. Kunde sovit dom minuterna...

trötta

Sova nu, upp tidigt imorgon för gym... Godnatt!

filmtajm

Lägger oss och kollar på the mist nu.


glasögon inköpta idag från ica maxi, haha

bilder




söta

Fjärås

Precis hemkomna till Nicole i fjärås. Har varit på kungsmässan, torget, freeport och Ica maxi, haha hur orkar vi! Men fick i alla fall köpt ett skärmskydd till mobilen, några mocka band att göra armband av och ett par solglasögon. Bilder kommer. Även en video på Nicole från idag, hehe... Men nu ska vi mysa. Hadepusss

Torsdag

Nu funkar internet igen. Har varit hos älskade ponnyn förut och ska nu gå till bussen för att möta upp nicole i kungsbacka. Är nog där en stund sen till fjärås och hem till nicole. Sover där inatt. Upddaterar senare, kanske...
pusssss




Tunika-kappahl
jeans-jc
Myströja-gina tricot
armband- hm/icon/diddi


Trasig

Bra och dåligt.
+ *Min mobil har kommit och denna gången fungerar den
   *Kläder och väskor har kommit och allt var super snyggt

-  *Vårat internet funkar inte och det jag använder nu funkar knappt heller så kommer inte kunna uppdatera
   * Mitt huvud värker och bulan är skit öm


Bilder från fredags
















RSS 2.0